Unieke en zuivere imkerij honing kopen

Bent u een liefhebber van honing? Kies dan voor imkerij honing! Koop zuivere en unieke honing bij David's imkerij! Wij zijn een familiebedrijf dat liefde voor de natuur en het werken met bijen combineert met ondernemerschap. Door direct bij de imker honing te kopen krijgt u een puur product met een rijke smaak. Daarnaast biedt echte honing veel gezondheidsvoordelen. Het zit vol antioxidanten en enzymen die goed zijn voor het immuunsysteem. Onze imkerij honing wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd en verwerkt. Wij verzorgen 50 bijenvolken en ons specialisme is het telen van eersteklas Buckfast koninginnen. Imkeren is onze passie en wij behandelen onze bijen met liefde en respect. Wij werken alleen met natuurlijke middelen en dat proeft u! Onze honing wordt rechtstreeks gewonnen uit de bijenkorven en is koud geslingerd. Dat betekent dat de honing niet verhit wordt en dat het aroma en alle voedingsstoffen bewaard blijven. Bij David's imkerij ondergaat de honing geen veranderingen nadat deze uit de bijenkasten is gehaald. Géén toevoegingen, géén verdunningen, maar pure, rauwe honing met een unieke smaak!

Verschillende soorten imker honing bestellen

Bij David's imkerij kunt u verschillende soorten honing bestellen. In onze webwinkel kunt u filteren op Europese honing, Nederlandse honing en Wereldhoning. Van onze eigen honing bieden wij verschillende soorten aan als Bloemenhoning, Fruithoning, Heidehoning en nog meer. Van elke honingsoort kunt u een duidelijke omschrijving lezen. Ook heeft u een ruime keuze uit zuivere honingsoorten uit het buitenland. Voor elke smaak bieden wij een passende honing aan. Houdt u van een zoete, romige smaak? Kies dan voor onze Zonnebloemhoning? Of gaat uw voorkeur uit naar een krachtige, intense smaak? Dan is onze Heidehoning of honing van de Tamme kastanje meer iets voor u.

Direct uit voorraad leverbaar

Alle honing kunnen wij direct uit voorraad leveren. U kunt dus rekenen op een snelle bezorging. Neem ook eens een kijkje bij onze cadeaupakketten. Verwen uzelf of iemand anders eens met een uniek pakket van honing, bijenwaskaarsen en honingbonbons. Ook andere samenstellingen zijn mogelijk. Honing is een veelzijdig product dat heerlijk is in de thee, door de yoghurt en op brood. Geniet van de pure, rijke smaak en doe uw voordeel met de gezonde eigenschappen van onze ambachtelijke honing. Bij de imker honing kopen doet u bij David's imkerij! Al onze producten hebben een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hopen u binnenkort als onze klant te mogen verwelkomen!